Чаши Тајмлес 4/1 стакло кристалекс 295мл 52820/Casi TAJMLES

Бесплатна достава

480 ден

Compare
Шифра: 52820 Categories: , , Tags: , , ,

За оваа ставка

  • Пакување од 6 чаши долги пијалоци во кристален дизајн за долги пијалоци, коктели, Cuba Libre, сокови, безалкохолни пијалоци, вода и многу повеќе
  • Висина: прибл. 14,3 cm, дијаметар: прибл. 6,8 см, волумен: прибл. 30,0 cl
  • Безбедно за миење садови, за микробранова печка, за фрижидер
  • Одлично за долги пијалоци, коктели, Cuba Libre, сокови, безалкохолни пијалоци, вода – исто така погоден за угостителството и хотелската индустрија
  • Начин на живот за угостителство, дом, градина, забава

~$w Microsoft Word Document