Бамбус корпа ф24см

Бесплатна достава

420 ден

Compare
Шифра: а19332 Категорија:

✅Димензија-ф22 в20см

✅Материјал:бамбус јутен

✅Новите бамбус корпи може да ги искористете на повеже начини.Плетени корпи во кој можете да садете цвеќиња, се вклопуваат на секаков интериер и екстериер и му дават посебен сјај

✅Создадени се од хоризонтални ленти и две рачки кои овој производ го прави многу практилен и лесен за транспорт.