Буре Кампинг – Пластика 10л.

Бесплатна достава

360 ден

Compare
Шифра: 125457 Categories: ,

Квалитетно пластично буре за кампување со славина, неопходен дел од опремата за кампување.

Бурето доаѓа со славина.

Има рачка за лесно носење и закачување на дрво.