fbpx

Цедалка

Бесплатна достава

220 ден

Compare
Шифра: 591473 Categories: ,

Со повлечување на рачките се отвара долниот дел на цедалката

Капаците на дното ќе се отворат и ви овозможува можност за пренесување на макароните во друго тенџере

Оставете ги рачките откако ќе заврши процесот на пренесување Капаците повторно ќе се затворат автоматски

Измијте пред употреба

Не содржи никаква супстанција штетна за здравјето