fbpx

Чадор сонце ф160см

Бесплатна достава

449 ден

Compare

-Чадор, идеален за променлива употреба, плажа, вила, градина, базен, двор,пикник итн.
-Вклучен е мехнизмот, прилагодлив агол за да ве заштити од сонце.
-Висината на шипката може да се прилагоди од 90 до 160 см со флексибилен метален држач.
-Изработена од трајна дебела ткаенина која создава дебела сенка.
-Лесно се склопува и е подготвено да се пренесе на посакуваната дестинација не зафаќа простор.

Уживајте во летните горештини под дебелата сенка која ја овозможуваат овие чадори!