Здела ф14см ЕБРО акропал 238827 БОРМИОЛИ/Cinija Zdela EBRO akropal

Бесплатна достава

55 ден

Compare
Шифра: 238827 Categories: ,

Изработени од акропал, издржливи на удар. Безбедни за употреба во машина за миење садови.