fbpx

Даска за сецкање 14*33см дрвена 3 992030

Материјал-дрво бука

Да не се изложува на: висока температура, вода и влага

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

130 ден

Compare
Шифра: 992030 Categories: ,