fbpx

Даска за средување алишта

Бесплатна достава

200 ден

Compare
Шифра: 168685 Категорија:
1. Можете да ги ставете „сите костуми“, маици, маички, џемпери, крпи, па дури и панталони и каква било дебелина на облека како кошула во продавницата.
 Лесен за употреба: Исто така е практичен ќе може и вашите деца да го работат со што ќе ви помагаат.
2. Ова е да се зголеми практичноста и да се заштеди време, да се свитка кошулата за пократко време.
3.Едноставно за употреба што секој може да помогне само преклопете ја даската по редослед и вашата облека ќе биде готова.
4. Висококвалитетен материјал е изработен со одлична еластичност.Широко се користи за маици, костуми, одела и панталони.
 Поради прилагодливиот отвор за преклопување, дебелината на облека не е важна. Заштедете простор. Го зголемува капацитетот за складирање