Декоративен сет за обликување на фондан 5/1./dekorativen set za fondan

Бесплатна достава

150 ден

Compare

Достапен еден шприц и четири фигури во форма на цвеќе.
Пластиката се одликува со голема издржливост,а металниот дел е од нерѓосувачки челик.
Шифра-102611