fbpx

Декоративен сет за обликување на фондан 9/1.

Бесплатна достава

180 ден

Compare
Категорија:

Достапни 8 различни фигури,и држач за обликување.
Направен е од пластика,која се одликува со голема издржливост.
Шифра-230296