Декоративна ограда за цвеќе 3х60см

Бесплатна достава

280 ден

Compare
Шифра: 425018 Категорија:
  • ДОСТАПНА БОЈА КАФЕНА!!!
  • Пластична декоративна ограда;
  • ниска цена во споредба со други градежни материјали;
  • пластика не гние не гори, туку се топи;
  • не формира колонии од штетни микроорганизми;
  • може да се исчисти со било кој детергент за течност или гел;
  • производот не ги менува своите својства под дејство на сончева светлина
  • издржува прилично широк спектар на изложеност на температура
  • глодари и инсекти се индиферентни кон него;
  • Дмензии:60см х 31с