fbpx

Декоративни бамбус корпи ф18см

Бесплатна достава

260 ден

Compare
Шифра: 643901 Категорија: Tag:

✅Димензија-ф18 в12см

✅Материјал:бамбус јутен

✅Новите бамбус корпи може да ги искористете на повеже начини.Плетени корпи во кој можете да садете цвеќиња, се вклопуваат на секаков интериер и екстериер и му дават посебен сјај

✅Плетените бамбус корпи се достапни во 3 големини што овозможува да си ја изберете перфектната димензија која вам ви одговара.