fbpx

Декоративни бамбус корпи ф26

Бесплатна достава

360 ден

Compare
Шифра: а19341 Категорија: Tag:

Новите бамбус корпи може да ги искористете на повеже начини.

 

Плетени корпи во кој можете да садете цвеќиња, се вклопуваат на секаков интериер и екстериер и му дават посебен сјај