Декоративни бамбус корпи ф28см

Бесплатна достава

500 ден

Compare
Шифра: 628922 Категорија:

✅Димензија-ф28 в20см

✅Материјал:бамбус јутен

✅Плетените бамбус корпи се достапни во 3 големини што овозможува да си ја изберете перфектната димензија која вам ви одговара.

✅Новите бамбус корпи може да ги искористете на повеже начини.Плетени корпи во кој можете да садете цвеќиња, се вклопуваат на секаков интериер и екстериер и му дават посебен сјај