fbpx

Декоративни бамбус корпи/саксии ф21см

Бесплатна достава

520 ден

Compare
Шифра: 56165 Категорија: Tag:

Димензии: в24см ф21см

Материјал:бамбус/метал

Новите бамбус корпи може да ги искористете на повеже начини.Плетени корпи во кој можете да садете цвеќиња, се вклопуваат на секаков интериер и екстериер и му дават посебен сјај.

Плетените бамбус корпи се достапни во 4 големини што овозможува да си ја изберете перфектната димензија која вам ви одговара.