Саксија бамбус ф27см*31см корпа обложена со фолија 56158

Бесплатна достава

780 ден

Compare

Димензии: в31см ф27см

Материјал:бамбус/метал

Новите бамбус корпи може да ги искористете на повеже начини.Плетени корпи во кој можете да садете цвеќиња, се вклопуваат на секаков интериер и екстериер и му дават посебен сјај.

Плетените бамбус корпи се достапни во 4 големини што овозможува да си ја изберете перфектната димензија која вам ви одговара.