fbpx

Декоративни бамбус корпи/саксии ф32см

Бесплатна достава

1.050 ден

Compare
Шифра: 56141 Категорија: Tag:

Димензии: в35см ф32см

Материјал:бамбус/метал

Плетените бамбус корпи се достапни во 4 големини што овозможува да си ја изберете перфектната димензија која вам ви одговара.

Новите бамбус корпи може да ги искористете на повеже начини.Плетени корпи во кој можете да садете цвеќиња, се вклопуваат на секаков интериер и екстериер и му дават посебен сјај.