fbpx

Дигитален кујнски термометар со LCD дисплеј

Бесплатна достава

379 ден

Compare
✅ Дигитален кујнски термометар со LCD дисплеј за инстант читање
✅ Дава точни резултати на температурата
✅ Термометар за храна со сонда и иновативен дизајн отпорен на прскање, што го прави совршен за внатрешна или надворешна употреба
♨️ Вметнете ја сондата во вашата храна или течност и измерете ја температурата
 
👌Широк температурен опсег со опции за читање Фаренхајти и Целзиусови за ваша погодност
➡️ Опсег: -58°F до 572°F
-50°C до 300°C