fbpx

Диспанзер за паста за заби и четки

Бесплатна достава

220 ден

Нема на залиха

Compare
Шифра: 025216 Категорија: Tag:

Дозерот за паста за заби i Држач за четки за заби е креативен,, пумпа за стискање на пасти за заби.
Пумпата за стискање на пасти за заби, која се базира на вакуумска технологија, обезбедува убаво количество паста за заби без отпад и неред.
Не се потребни батерии!

Супер удобен – диспензерот за пасти за заби  е лесен за инсталирање Безбеден и траен материјал -нетоксичен мирис, лесен за чистење Одржувач на прашина, хигиенски, организатор – Држачот за четки за заби може да држи до 5 четки, да ја чува четката за загадување на воздухот и нема да мувлоса

Како да се користи

1. Залепете го на ѕидот од стакло или плочка.

2. Вметнете ја пастата за заби, прв пат треба рачно да се извезува цевката за паста за заби, празнењето во вакуум.

3. Вметнете ја четката за заби и притиснете ја за одлив на паста за заби.