fbpx

Друштвена игра МЕМОРИЈА – животински свет

Картон од обновливи извори.

НАПОМЕНА: Не содржи ситни делови кои можат да предизвикаат непријатности кај децата.

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

120 ден

Compare
Шифра: 000206 Категорија:

Најмалку е потребен еден играч кој може да ја игра играта самостојно. Нема граница колку дополнителни играчи може да играат.

Играта е составена од 36 картонски картички. Секој играч се обидува да најде две исти картички и да запамети каде се идентичните картички за да успее да направи пар од истите…