fbpx

Друштвена игра НЕ ЛУТИ СЕ ПРИНЦЕЗИЧКЕ

Картон од обновливи извори.

НАПОМЕНА: Не содржи ситни делови кои можат да предизвикаат непријатности кај децата.

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

100 ден

Compare
Шифра: 000039 Категорија:

Секој играч одбира 4 фигури со иста боја. Целта на играта е сите свои фигури да се доведат до својата ‘куќичка’…