Дрвена полица скала /4

Бесплатна достава

1.720 ден

Compare
Шифра: А1254 Категорија:

Карактеристики на производот:

Боја: натур/дрво/кафеава

Материјал: сурово дрво
може да се третира со масло, парафин или лак за поздрава површина