fbpx

Држач за четки за заби

Бесплатна достава

80 ден

Compare
Шифра: 016002 Категорија:

Со овој држач за четки за заби, вашите деца ке научат да ги одржуваат своите четки за заби, секогаш да се на своето место и ќе ја одржуваат хигиената на истите.