fbpx

Држач за пешкири

Бесплатна достава

200 ден

Compare
Шифра: 154200 Categories: ,

Квалитетно изработен практичен држач со три ротирачки рачки, изработен од челични рачки и пластични зглобови.

Заштедете простор приспособувајки ги ротирачките рачки на вашата бајна или кујна.

Димензии: 450мм х 330мм