fbpx

Држач за пешкири

Бесплатна достава

360 ден

Compare
Шифра: 002266 Categories: ,

Квалитетно изработен практичен држач со три ротирачки рачки, изработен од челични рачки и пластични зглобови.

Заштедете простор приспособувајки ги ротирачките рачки на вашата бајна или кујна.

Димензии: 470мм х 190мм