Држач за жардинерии балкон

Бесплатна достава

60 ден

Compare
Шифра: 15550 Категорија:

Meтален држач за жардинерии кој може да стои на секоја ограда или балкон.

Нека блесне во посебен сјај вашиот балкон, градина или ограда.