Двоспратен цедач за садови

Бесплатна достава

800 ден

Compare
Шифра: 405075 Категорија:

 

Оваа решетка за садови нуди елегантен изглед и има две нивоа што ви овозможуваат многу простор за сушење,
заедно со корпа за прибор за да ги одржувате приборите организирани бидејќи се сушат, совршен за секој дом,
двослојниот сад за садови има капацитет од 18 плочи, пластичен плех за одвод,
странична монтажна кригла за 6 чаши и држач за прибор за јадење за сите ваши вилушки, лажици, ножеви и кујнски прибор.
Со DR-16 можете да завршите целосен товар на јадења без да чекате, да добиете подобри резултати со машината за миење садови