Бесплатна достава

440 ден

Compare
Шифра: 805614 Категорија:

Елегантни филџани со едноставен дизајн

Елегантни филзани од порцелан со висок квалитет, со класилен дизајн
Трајни и цврсти рачка за држење спречува да не се изгорете од врелиот пијалок.
Лесна за миење, одржување и складирање.
Во пакувањето спаѓаат:филџан,тацна и златна лажичка.