fbpx

Градинарска ограда 3,22м Просперпласт

Бесплатна достава

480 ден

Нема на залиха

Compare
Шифра: 140308 Categories: , ,

Без разлика дали сакате да ја изолирате патеката, површината на тревата или да го заградите дрвото во дворот, оградата гарантира долгогодишно траење, без специјално одржување.

Карактеристики на производот: Градина ограда 3,22м
Градина ограда
Модел: IPLSU-S449
Вкупна должина на преклопената ограда: 3,22м
Висина на оградата: 35см
Материјал: Квалитетна пластика
Лесно се поставува со копање во земјата
Боја: бела и кафеава