fbpx

Канта за отпадоци на сензор 4л.

Бесплатна достава

1.180 ден

Compare
Шифра: 7134 Категорија: Tag:

Многу практичен производ кои ќе ви ги олесни секојдневните обврски и ќе се заљубите во него уште на првиот ден, повеќе нема да можете да си го замислите вашиот живот без кантата на сензор.

Одлична конструкција изработена од квалитетни материјали создадени за да траат.Модерен дизајн кој перфектно се вклопува на секој интериер и му дава посебен сјај.

Детектор за движење. Корпата за отпадоци ќе се отвори веднаш штом ќе се приближите до неа. Автоматско затворање после 5 секунди откако ќе заминете.

 Заштеда на енергија и еколошка. Може да работи од 6 до 8 месеци само со две батерии АА.

Работи тивко.

Капацитет: 4л.Нејзиниот волумен може да ги задоволи барањата на целото семејство.