Кибла за мраз пластика 24см х 19см

Бесплатна достава

150 ден

Compare
Шифра: 200818 Categories: ,

Повеќенаменска кибла за ладење на вашите пијалоци, со модерен и уникатен дизајн.

Димензии:240мм х 190мм

Материјал:пластика

Боја:сива