Корниза / Шипка за завеси со алки

Бесплатна достава

170 ден

Compare
Шифра: 500010 Категорија:

100% Сосема нов и квалитетен производ
Лесно се инсталира
Повеќенаменска

Отпорен на корозија и ‘рѓа
Може да се користи како шипка за завеси, шипка што може да се повлече, шипка за алишта или прачка за завеси за туширање во бањата
Спецификации:

Материјал: Метал + пластика
Боја: Бела
Употреба:

Држете ја телескопската шипка со двете раце, користете ги обете ваши раце издадени до потребната должина во спротивниот дел од внатрешната цевка, должината на потребното растојание на рамото е 2-3 см подолга од реалната должина, притисокот е  внатре во продолжената шипка и треба да бидат поставени помеѓу два sида, додека не станат паралелни со земјата!