Корпа за отпадоци 15л. (Slim fit)

Бесплатна достава

400 ден

Compare

Тенкa пластична корпа со педало за стапало направена од јака, цврста пластика

Оваа корпа за отпадоци ќе ви ги олесни секојдневните обврски и ќе можете да го отворите капакот со претискање на педалото со вашето стапало без користење раци.

Перфектна е во случаи кога ви се зафатени двете раце ќе моќете со леснотија да ја отворите корпата за да го фрлете ѓубрето.

Дизајнот на корпата е дизајниран така што совршено се вклопува во тесни места во вашата кујна.

Во самата корпа има две рачки за лесно поставување на ќеса и нема никогаш да ви испадне ќесето, двете рачки ќе го држат да не се лизне.