Koрпа за отпадоци

Бесплатна достава

90 ден

Compare

Мала практична корпа за отпадоци,изработена од издржлива пластика со модерен изглед во повеќе бои.

Погодна за до вашиот работен сет-ап или на вашата работна маса.

Димензии:12,5 x 11,5 x 19,5 cm

Kапацитет:1.5л