fbpx

Кружна вдлабната даска за сервирање Ф28

Материјал-буково дрво

Да не се изложува на: висока температура, сонце, вода и влага

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

280 ден

Compare
Шифра: 36224 Категорија: