fbpx

Ракавица за топло со подметач за топло 843595

Бесплатна достава

Производот е недостапен бидејќи нема залиха од истиот.

Compare
Шифра: 843595 Categories: ,

Голем избор на квалитетни памучни кујнски комплети 2/1 (ракавица и мат) во прекрасни декори во повеќе бои. Заштитете ги рацете од високи температури кога сте во контакт со топли садови и заштитете ги кујнските површини од оштетување.

декор