Кутија за храна Erzak Kabi пластика за намирници/kutija za hrana

Бесплатна достава

120 ден180 ден

бронзена
Исчисти
Compare
Шифра: 500266-1.75 500877-1.5 500143-2.5 Categories: , Tag:

Димензии Недостапно
Избери литража

1,5л, 1,75л, 2,5л

БОЈА Color