fbpx

Тегли зачин Кутија за складирање на 5/1 пластика/tegli zacin hrana plastika

Бесплатна достава

840 ден

Compare
Шифра: VP 113 Категорија:

Капацитет: 250мл. / Димензии: 10см х 10см х 5см

Капацитет: 700мл. / Димензии: 10,6см х 10,6см х 10,3см

Капацитет: 900мл. / Димензии: 10,6см х 10,6см х 13,4см

Капацитет: 1200мл. / Димензии: 10,6см х 10,6см х 18,1см

Капацитет: 1700мл. / Димензии: 10,6см х 10,6см х 24,4см