fbpx

Кутија за складирање 5/1/kutija za skladiranje

Бесплатна достава

700 ден

Compare
Шифра: VP 188 Категорија:

Капацитет: 250мл. / Димензии: 10см х 10см х 5см

Капацитет: 400мл. / Димензии: 10см х 10см х 10см

Капацитет: 900мл. / Димензии: 10см х 10см х 13см

Капацитет: 1200мл. / Димензии: 10см х 10см х 18см

Капацитет: 1700мл. / Димензии: 10см х 10см х 24см

Последно прегледани производи