fbpx

Кутија пластична 25*33*45см декор складирање играчки 411295

Бесплатна достава

180 ден

Compare

Децата се прекрасни; сепак, тие можат да бидат тешки кога станува збор за нивните играчки.

Користете ја оваа кутија за складирање за да чувате играчки на едно место, на овој начин децата можат да ја испразнат кутијата и да си играат со своите играчки, а потоа едноставно да стават сè назад за безбедно складирање.

Кутијата е шарена и сигурно ќе го привлече вниманието на вашето дете.

Доаѓа со капак за да се осигурате дека играчките се безбедни и нема да испаднат –

Лесно се транспортира, кутијата може да се носи каде и да одат вашите деца