fbpx

Ламба против инсекти / KL-1500 4W/lamba protiv insekti

Бесплатна достава

649 ден

Compare

Сега можете да се изборите со досадните инсекти со новата светилкаAnti-Mosquito KL-1800 6W црна! Ефективна и смртоносна стапица за муви, комарци и други инсекти. Нејзинатаа УВА светлина привлекува инсекти, кои се удираат кога доаѓаат во контакт со електричната мрежа внатре. Удобен и едноставен метод кој работи на електрична енергија и не користи штетни хемикалии, ниту испушта гасови или лоши мириси.

Ламба за заштита од инсекти KL-1500
Користи УВА светлина како мамка
Надворешен заштитен капак направен од ABS пластика (за да се избегне контакт со мрежата).
Не користи штетни хемикалии
Не произведува чад или мирис
Со метален прстен со кој можете да го аплицирате каде сакате.
Погодна за површини до околу 35 м2
Должина на кабел: 105 см
Напон / фреквенција: 220-240 V / 50 Hz
Моќност: 4 W
Димензии (дијаметар x висина): 26 x 12 cm
Должина x дијаметар: 10 x 5cm