fbpx

Ламба против инсекти

Бесплатна достава

299 ден

Compare
Шифра: 708192 Категорија: Tag:

Универзалната порта за напојување преку USB ви овозможува да ја напојувате и користите својата стапица за комарци со адаптер, батерија за напојување, компјутер и повеќе, правејќи го Mosquito Trap X совршено пренослив за јадење на отворено или авантури за кампување.

Се одликува со приклучок за напојување преку USB и Енергетски ефикасен, без зрачење  ослободува виолетови светлосни бранови (365 НМ до 395 НМ) за неодоливо да ги намами комарците и да ги заклучи во безбедната комора за спасување внатре.

Во меѓувреме, нежниот вентилатор го имитира протокот на здив (природен механизам за лов на комарци). Заедно, тие се неодолива мамка за комарците и летачките штетници. Голем погон, но тивок, повеќе нема да ве будат гласни звуци од традиционалните запери!

Еднаш, вметнат во стапицата за заштита од бегство, вградениот вентилатор , умно ги суши комарците внатре брзо и ефикасно – со двојно поголема ефикасност од затворачите на бубачки во затворено и без бучава и опасност за домашните миленици и децата.

ЛЕСНО ЧИСТЕњЕ – : Само отклучете ја кутијата за складирање и испразнете ги мртвите комарци – просторот за складирање трае лесно 2-4 недели или повеќе, без потреба од расчистување за повеќето домашни потреби. Нема неуредно расчистување или расфрлани пржени комарци.