fbpx

Лажица за чевли

Бесплатна достава

90 ден

Compare
Шифра: 8273 Категорија:

Димензии: 60см х 4,5см

Производ од охридскиот бренд “ЛИХНИДА”

Изработена од високо квалитетна пластика.

Практична за употреба.