fbpx

Огледало Лед 270х145х175 а2527

Бесплатна достава

520 ден

Compare
Шифра: А2527 Категорија:

Нанесувањето на шминка во текот на ноќта веќе не е проблем!

  • вклучување на светлото на допир на огледалото
  • 3 нијанси на бела светлина на LED осветлувањето
  • со USB кабел се полни LED осветлувањето

Високо прецизното LED огледало ќе ви го прикаже секој детал што сакате да го видите на лицето, како и секој детал што сакате да го скриете од другите!

etiketa

22