fbpx

Лулашка за деца УНА

Бесплатна достава

550 ден

Compare

Пластична лулашка за деца, со висок грб и заштитен дел напред.

Удобна лулашка кој на секое дете ќе му донесе многу забава.

Лулашката е безбедна за дете, 100% направено во Србија од најквалитетни материјали.

Димензии 33 х 34 х 35 см

Издржливост до 20 кг

Тежина 0,6 кг

За возраст над 12 месеци