Мал пластичен стол L на расклопување

Бесплатна достава

450 ден

Compare
Шифра: 593740 Категорија:

-стол L – 593740

Димензии: В – 47см    Ш – 27см х 23см

Тежина: 1,5кг

Издржливост: 115кг