Maл пластичен стол М на расклопување

Бесплатна достава

350 ден

Compare
Шифра: 593733 Категорија:

 

-стол M – 593733

Димензии: В – 35см    Ш – 27см х 23см

Тежина: 1,3кг

Издржливост: 115кг