Мал пластичен стол S на расклопување

Бесплатна достава

280 ден

Compare
Шифра: 593726 Категорија:

 

-стол S – 593726

Димензии: В – 27см    Ш – 27см х 23см

Тежина: 1кг

Издржливост: 115кг