fbpx

Машинка за сос кечап мастер Голема/Masinka za sos i kecap MASTER

Бесплатна достава

1.699 ден

Compare
Шифра: 000689 Categories: , Tag:

Класична голема рачна мултифункционална машинка за мелење и цедење. Може да се користи за цедење на секаков вид варен зеленчук или овошје во големи количини.
Има гумена подлога која е поволна за поставување бидејќи овозможува голема стабилност на машинката. Лесно се склопува и поставува, а уште полесно се чисти.

Спецификации на производот:

Состав: PE пластика, нерѓосувачки челик;

Димензии:

-должина 30cm;

-ширина 20cm.