fbpx

Машинка за мелење 1600 W Hausberg HB-3450 26487

Бесплатна достава

4.200 ден

Compare

Мелницата за месо Hausberg HB-3450 е дизајнирана да ви ја олесни работата во кујната и да ви обезбеди соодветни средства за ефикасно и навремено подготвување на разни видови храна.

Технички спецификации:

Капацитет за сечкање – 1 кг / мин
Моќност – 1600 W
Обратна функција – Да
Број на решетки за сечкање – 3
Додатоци – за месо, за колбаси, туркач
Материјал за фиока – Метал
Материјал за домување – пластика / метал
Ниво на бучава – 85 dB
Боја – сива
Производител – Хаусберг